تورهای سفرنویس

tour-image

عضویت در سفرنویس

register-image
register-image

روایت تخریب خانه آبان جنوبی

تخریب خانه آبان جنوبی، قهوه خانه رستم زرتشتی، خانه بانو سپنتا، محل اسکان خانواده ایرانی نژاد بهایی و … خانه‌‎ای که دیگر نیست، این روایت، تنها برای مستندسازی و مستندنگاری خانه‌ای تخریب شده است، روایتی برای آیندگان و فرزندانمان

ادامه ...

مدرسه نور و صداقت نفسهای آخر خود را می کشد

مدرسه نور و صداقت که از مدارس کهن شهر تهران است با قدمتی نزدیک به 100 سال به دست فراموشی سپرده شده و آخرین تلاش خود را برای زنده ماندن می کند، مدرسه فوق الذکر در اوایل دوران پهلوی اول توسط میرزا نورالله و میرزا جالینوس حکیم (از برزگان دین کلیمی) احداث شده بود، خاندان حکیم از خاندان‌های متنفذ دوران قاجار و پهلوی و از نسل یک یهودی مهاجر به نام حکیم سلیمان‌ بوده که در زمان فتحعلی شاه قاجار به ایران کوچیده بودند. اعقاب او به نام حکیم حق نظر و حکیم موشه (مشه) پزشک خصوصی ناصرالدین شاه قاجار بود…

ادامه ...

انتشار کتاب «معمار، یادها و مقبره‌ها» با مروری بر زندگی هوشنگ سیحون

کتاب «معمار، یادها و مقبره‌ها» با مروری بر زندگی هوشنگ سیحون توسط انتشارات رادیان در در 130صفحه منتشر شد. هوشنگ سیحون معمار، طراح، نقاش و مجسمه‌ساز سرشناس و نامدار و رییس سابق دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود که در 5 خرداد سال 93 در دیار غربت از دنیا رفت…

ادامه ...

بزرگداشت هوشنگ سیحون

” جامعه مهندسان مشاور ایران ” و ” کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران ” بزرگداشتی برای مهندس سیحون برگزار خواهند کرد، این بزرگداشت در روز سه شنبه 15 مهر 1393 ساعت 17 الی 20 در ولنجک، خیابان 26 بلوار دانشجو ، نبش خیابان سلامی، پلاک 25 برگزار خواهد شد. استاد هوشنگ سیحون (زاده 31 مرداد ۱۲۹۹ تهران ، درگذشت 5 خرداد 1393 در ونکوور) معمار و نقاش ایرانی، نویسنده و رییس سابق دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بودند.

ادامه ...

شرکت در مراسم مرده سوزی در تهران

شرکت در مراسم مرده سوزی در تهران
برای اولین بار بود که آرامستان گردی بر من مغلوب شد، جمعه چندین بازدید و تحقیق برایم مهیا شد که همه مربوط به آیین مرگ و تدفین و … بود. مغلوبیت من اصلا و ابدا ارتباطی به تیتر مطلب ندارد،‌ ابتدا قرار بود از بوراستان یا آرامستان ارامنه خاوران بازدید کنم، اصلا فکر نمی کردم با این حجم بالا و تنوع سنگهای مزار روبرو شوم، دوم آنکه تدفینی در آنجا در حال برگزاری بود، پس به آرامستان بعدی رفتم.

ادامه ...

سفر به روستای تاکر

نمی شود گفت هیچ کدام شما ، شمال نرفته اید !!! معمولا از چهار مسیر به شمال می روید؛ جاده فیروزکوه ، جاده هراز ، جاده چالوس و درنهایت رشت. حالا اگر بخواهید مسیرتان را دور کنید جاده ای فی مابین جاده هراز و چالوس قرار دارد به نام جاده بلده !! این مسیر محل عبور کاروانیان قدیم بوده و حتی ناصرالدین شاه نیز از این مسیر به شمال رفته !! در مسیر این جاده روستایی وجود دارد به نام روستای تاکر ، با یک تکیه معروف از دوران قاجار … به نام تکیه تاکر اما تکیه در اولویت دوم قرار دارد و اولویت اول روستا … اگر علاقمند هستید بدانید اولویت اول چیست ادامه مطلب را بخوانید.

ادامه ...