تورهای سفرنویس

tour-image

عضویت در سفرنویس

register-image
register-image

درمانگاه خیریه صالح

پس از افتتاح حسینیه امیرسلیمانی (مشیرالسلطنه) در سال 1361 رضاعلیشاه در روز جمعه ۲۵ خرداد ماه ۱۳۶۳ در جلسه ای با حضور سایر هئیت امنا تصمیم یه ساخت درمانگاهی خیریه گرفتن

ادامه ...

امیرمصطفی امیرسلیمانی مشیرالسلطنه

امیرمصطفی امیرسلیمانی (مشیرالسلطنه) فرزند عضدالملک از اعیان و محترمین تهران و رئیس ایل قاجار بود و در سال 1322 در نزد جناب حاج شیخ عبدالله حائری مشرف به فقر شد، وی ملقب به سالار السلطان شد. وی در سال 1332 در دوره دوم مجلس سنا به سناتوری تهران منصوب و تا اسفند 1335 به مدت سه سال در این سمت باقی ماند.

ادامه ...

اویسیه (اویس قرنی) و آرامستان ابن بابویه

موضوع به 5سال قبل و بازدیدی از آرامستان ابن بابویه باز می گردد؛ تخریب ها در آرامستان ابن بابویه شروع شده بود، هه جای آرامستان مخروبه بود اما … اما قسمتی از آرامستان کاملا متفاوت بود، بخشی محصور شده با گلدان های شمشاد، سنگ قبرهای واکس خورده و گلدانهایی پر از گلهای لیلیوم، مریم و … (برخلاف تمام قبرها که از گل گلایول استفاده می کنند) و نکته جالب تر آنکه سنگ قبرها بدون نام و بدون مشخصات بود و از هر کسی که سوال می کردیم که این قبور متعلق به چه کسانی است؟ یا نمی دانستند یا با حسی خاص جواب می شنیدیم که؛ «آدمهای بزرگی هستند» !!! من مونده بودم و کلی سوال و 2سنگ قبر بزرگ بدون نام …

ادامه ...

باغمزار ویرانی

باغمزار ویرانی …!! دقیقا قبل از بازدید نقش یک آدم بلاتکلیف را داری! نمی دانی قرار است یک باغ را ببینی یا یک ویرانی را ! شاید هم مزاری که ویران شده و بعدها باغ شده! … باغمزار ویرانی جایی است که باید دید، در داستانهایش غرق شدو لذت برد، باغمزار ویرانی جای است برای پیدا کردن سرنخ هایی جالب درخصوص خیلی چیزها …

ادامه ...

شرکت در مراسم مرده سوزی در تهران

شرکت در مراسم مرده سوزی در تهران
برای اولین بار بود که آرامستان گردی بر من مغلوب شد، جمعه چندین بازدید و تحقیق برایم مهیا شد که همه مربوط به آیین مرگ و تدفین و … بود. مغلوبیت من اصلا و ابدا ارتباطی به تیتر مطلب ندارد،‌ ابتدا قرار بود از بوراستان یا آرامستان ارامنه خاوران بازدید کنم، اصلا فکر نمی کردم با این حجم بالا و تنوع سنگهای مزار روبرو شوم، دوم آنکه تدفینی در آنجا در حال برگزاری بود، پس به آرامستان بعدی رفتم.

ادامه ...

سفر به روستای تاکر

نمی شود گفت هیچ کدام شما ، شمال نرفته اید !!! معمولا از چهار مسیر به شمال می روید؛ جاده فیروزکوه ، جاده هراز ، جاده چالوس و درنهایت رشت. حالا اگر بخواهید مسیرتان را دور کنید جاده ای فی مابین جاده هراز و چالوس قرار دارد به نام جاده بلده !! این مسیر محل عبور کاروانیان قدیم بوده و حتی ناصرالدین شاه نیز از این مسیر به شمال رفته !! در مسیر این جاده روستایی وجود دارد به نام روستای تاکر ، با یک تکیه معروف از دوران قاجار … به نام تکیه تاکر اما تکیه در اولویت دوم قرار دارد و اولویت اول روستا … اگر علاقمند هستید بدانید اولویت اول چیست ادامه مطلب را بخوانید.

ادامه ...