شنبه 29 فروردین 1405 - 6:32 بعد از ظهر

نمایشگاه عکس جاذبه و سفر

نمایشگاهی از عکس های کیوان کاسب با عنوان «جاذبه»، که ره آورد سفرش به کشورهای مختلفی چون هلند، بلژیک، فرانسه، سنگاپور، جزایر جنوب شرق آسیا و … است برگزار می شود، عکسهای سفر وی با تکنیک اچ دی آر خلق شده اند و فضایی میان عکس و نقاشی را به نمایش می گذارد.

نمایش عکس کیوان کاسب با عنوان جاذبه
نمایش عکس کیوان کاسب با عنوان جاذبه

کیوان کاسب که در زمینه های مختلف هنری از جمله تئاتر، طراحی و خوشنویسی فعال بوده است و در پی سفرهای کاری و برگزاری کنفرانس های مختلف، به کشورهای زیادی سفر کرده است و با ثبت خاطراتش به صورت عکس، به این حوزه هنری علاقه مند شده و حدود 2 سال است که به صورت حرفه ای به عکاسی مشغول است. کیوان کاسب عکس هایش را تاکنون به صورت آنلاین بر روی سایت های مختلف به فروش گذاشته است و نمایشگاه «جاذبه» در خانه هنرمندان ایران، نخستین تجربه نمایشگاهی وی محسوب می شود.
در این نمایشگاه 20 قطعه عکس در ابعاد حدودی 30 در 40 سانتیمتر به نمایش گذاشته می شود. جاذبه بصری ای به چشم می خورد که رابطه فضای شهری و طبیعت را به شیوه ای خاص به نمایش گذاشته است. در این عکس ها سعی شده موضوعات روزمره از نگاهی متفاوت در معرض دید مخاطب قرار بگیرد. در این تکنیک چند عکس بر روی هم قرار گرفته است و عکس نهایی را تشکیل داده است. کیوان کاسب متولد سال 1364 و فارغ التحصیل کارشناسی دو رشته فیزیک و کامپیوتر است و در حال حاضر در سنگاپور به ادامه تحصیل مشغول است.
زمان؛ 17 تا 24 آذر 1394
مکان؛ تهران، خیابان آیت الله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر، خانه هنرمندان نگارخانه استاد «نامی»

اینجا را با دوستان خود به اشتراک بزارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *