یکشنبه 30 فروردین 1405 - 5:47 قبل از ظهر

مروری بر معماری باغ موزه قصر با مدیریت یک مداح

پنجمین جلسه از سلسله نشست های معماری، تکنولوژی، هنر کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران با عنوان؛ مروری بر باغ موزه قصر با سخنرانی آرش مظفری برگزار می شود. لازم به ذکر است مدیر جدید باغ موزه قصر آقای حسین هوشیار (مداح) انتخاب و معارفه شده است!

نشست مروری بر باغ موزه قصر
نشست مروری بر باغ موزه قصر

​​زمان: دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴- ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰
مکان: باغ موزه قصر، انتهای خیابان مطهری، بعد از تقاطع شریعتی​ (ورود برای عموم آزاد است)

حاج حسین هوشیار
حاج حسین هوشیار

حاج حسین هوشیار که به جای محمدرضا سعیدی مدیر جدید باغ موزه زندان قصر شده، متولد ۱۳۵۳و محله جوادیه با اصالتی اردبیلی می‌باشد. وی دانش آموخته حقوق و فوق لیسانس الهیات است مدتی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه  ۵، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و در نهایت منطقه ۲۲ تهران بود، البته پیشتر عربی و دینی را در دبیرستان ها تدریس می‌کرد.
آرش مظفري فارغ التحصيل كارشناسي ارشد معماري دانشگاه آزاد اسلامي است ، شاخص ترين اثر آرش مظفري ساختمان عصر دانش افزار است؛ وي درطراحي اين اثر از تئوري صفحات به هم مرتبط كه اين روز ها به صورت فرمال در آثار بسياري معماران جوان ديده مي شود، بهره برده است. ساختار اين مجموعه به صورت فلزي و اتصالات پيچ و مهره است. مجموعه در طرح نهايي، شبيه توده اي به هم پيچيده با پوششي از كامپوزيت هاي نقره اي، بدون رفلكس و شيشه هاي رنگي است.

مراسم تکریم و معارفه مدیر باغ موزه قصر برگزار شد، تارنمای موزه زندان قصر

اینجا را با دوستان خود به اشتراک بزارید

2 دیدگاه

  1. سلام خدمت شما دوست عزیز
    من وقتی اسم ایشون دیدم یاد یک خاطرات زیادی از ایشون افتادم در زمان اینکه ایشون معلم تربیتی ما در مدرسه برهان منطقه 2 بودند که بچه های اول راهنمایی رو برای نماز نرفتن به در دیوار می کوبیدند . بهتر بود ایشون در زمانی که اینجا هنوز زندان بود به ریاست می رسیدند جون بیشتر شایسته شخصیت خشم و بی رحم ایشون هست.

    شهریار: سلام بر شما بزرگوار

    البته برخی از دوستان، از مدیریت فرهنگی ایشان تعریف می کنند، من آشنایی از ایشان ندارم، امیدوارم موضوع ختم به خیر شود!

  2. باسلام.جنابی که منتقد هستید شما یک جور میفرمایید مداح که گویا مداحی جرمه و مداح مجرم.منصف باشید.اولا که مداحی و ذکر مراثی و مدایح آل الله یک هنر و یک توفیق الهی است و زیباتر اونه که طبق اصول و فنون و رعایت اخلاقیات این هنر عرضه بشه که الحمدلله بنده با شناختی که از آقای هوشیار دارم ایشون جز همون دسته ی فوق الذکر هستند.پس این از این.و در باب تخصص اجرایی ایشون سال هاست کارشون در شهرداری و در حوزه ی فرهنگی اجتماعی بوده و قابلیت های خودشون و اثبات کردند.تعجب است که شما بدون شناخت از پتانسیل کاری ایشون صرف مداح بودن ایشون رو زیر سوال می برید.سوال پایانی اگر جناب هوشیار موزیسین یا بازیگر هم بودند باز هم مینوشتید یک موزیسین و بازیگر مدیر باغ موزه ی قصر شد و مقابلش علامت تعجب میگذاشتید؟!!!بعید میدونم.والعاقبه للمتقین

    شهریار: سلام بر شما

    دوست عزیز، مشکل خیلی ، نخواندن است، امیدوارم به زودی این مشکل حل شود،

    بهتر بود قبل از گذاشتن این پیام ، کامنت قبلی و پاسخ من را می خواندید و بعد پیغام می گذاشتید. من با یک شناخت کلی و شنیده های مثبت درباره ایشان این پست را گذاشتم اما چند نکته مهم؛

    الف) مداحی توفیق الهی است، اما مدیریت یک مجموعه فرهنگی توفیقی و الهی نیست، نیاز به داشتن دانش در این زمینه دارد.

    ب) اگر یک بازیگر هم به عنوان مدیر این مجموعه انتخاب می شدند و یا بهتر بگویم منصوب می شدند، هم علامت تعجب می گذاشتم و هم علامت سوال

    ج) علی ای الحال ، پیش جلساتی با ایشان داشته ام و نظراتشان درباره خیلی چیزها را شنیده ام که بیشترشان عالی و مطلوب بود، امیدوارم به اهدافی که مد نظرشان است ، دست پیدا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *