سپاس از حسن انتخابتان
ثبت نام شما با موفقیت انجام پذیرفت
بهترین و سهلترین مسیر دسترسی به محل قرار، استفاده از خطوط متروی تهران می باشد. پس از پیاده شدن از خروجی شماره 1 ایستگاه میدان انقلاب ، در خیابان انقلاب، ابتدای خیابان 16 آذر (جلوی در ورودی 16 آذر دانشگاه تهران) منتظر دیدار شما هستیم. لطفا جهت احترام به سایر دوستان راس ساعت مقرر (10 صبح) در محل حضور بههمرسانید. به امید دیدار شما بزرگوار و سفری خوش
سرپرست و راهنمای برنامه؛ آقای رضاعلی اصل 09127581465
همسفر گرامی، قبل از همراهی و حضور در برنامه، لطفا مرامنامه سفر را مشاهده و بازخوانی فرمایید، از اینکه ما را در برگزاری بهتر سفر، همراهی می کنید، بی نهایت سپاسگزاریم.
- یک روز قبل از سفر، سرپرست برنامه از طریق واتسپ با شما در ارتباط خواهند بود و توصیه های لازم را در گروه اعلام خواهند کرد.
- باتوجه به اینکه موزه مذکور در داخل دانشگاه تهران قرار دارد، لطفا پوشش متعارف منطبق با ورود به دانشگاه رعایت شود
- برنامه راس ساعت مقرر آغاز و وارد دانشگاه تهران خواهیم شد و باتوجه به جو حاکمیتی دانشگاه تهران، شوربختانه در هیچ شرایطی، میزبان دوستان متاخر نخواهیم بود. لطفا تلاش کنید چند دقیقه زودتر، حضور به هم رسانید.
- لطفا فیش واریزی وجه خود را در روز سفر همراه خود داشته باشید.
لازم به ذکر است؛ اطلاعات و محل شروع برنامه به آدرس ایمیل شما نیز ارسال شده است. احتمال اینکه ایمیل به پوشه Spam ارسال شده باشد، وجود دارد، لطفا پوشه اسپم را بازبینی کنید.
021-96021536☎ (ساعت پاسخگویی تلفن 7 صبح الی 16)
سفرنویس | SafarNevis برگزاری تورهای تهران گردی، ادیان گردی ، آرامستان گردی و معرفی ناشناخته های ایران زمین