یکشنبه 30 فروردین 1405 - 5:09 قبل از ظهر

محل شروع تور موسیقی

سپاس از حسن انتخابتان
ثبت نام شما با موفقیت انجام پذیرفت

دوستان و همسفران شما در تقاطع خیابان انقلاب اسلامی و صفیعلیشاه واقع در زیر پل پیچ شمیران، منتظر حضور شما هستند. سهل ترین راه دسترسی به محل شروع ، استفاده از خطوط متروی تهران و ایستگاه دروازه دولت و یا خط BRT ایستگاه پیچ شمیران است.پس از پیاده شدن از مترو یا اتوبوس BRT به سمت پل چوبی(شرق)حرکت کرده و در نبش خیابان صفی علیشاه منتظر شما خواهیم بود. به امید دیدار و سعادت همسفر شدن با شما بزرگوار. لطفا جهت احترام به سایر دوستان، راس ساعت مقرر (8 صبح) در محل حضور به هم رسانید. سفرتان خوش و پر از ره آورد.
سرپرست و راهنمای برنامه؛ آقای سجاد عسگری 09385845551

همسفر گرامی، قبل از همراهی و حضور در برنامه، لطفا مرامنامه سفر را مشاهده و بازخوانی فرمایید، از اینکه ما را در برگزاری بهتر سفر، همراهی می کنید، بی نهایت سپاسگزاریم.

www.safarnevis.com

    • یک روز قبل از سفر، سرپرست برنامه از طریق واتسپ با شما در ارتباط خواهند بود.
    • لطفا از کفش مناسب پیاده روی شهری و پوشش مناسب فصل استفاده کنید..
    • لطفا فیش واریزی وجه خود را در روز سفر همراه خود داشته باشید.
    • باعنایت به شرایط آب و هوایی فصل نوشیدنی و … مناسب همراه داشته باشید.

لازم به ذکر است؛ اطلاعات و محل شروع برنامه به آدرس ایمیل شما نیز ارسال شده است. احتمال اینکه ایمیل به پوشه Spam ارسال شده باشد، وجود دارد، لطفا پوشه اسپم را بازبینی کنید.

021-96021536☎ (ساعت پاسخگویی تلفن 7 صبح الی 16)

اینجا را با دوستان خود به اشتراک بزارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *