شگفتانه وزارت میراث، عمارتی که در سال 1395 تخریب شده بود در سال 1402 ثبت ملی شد
شگفتانه وزارت میراث، عمارتی که در سال 1395 تخریب شده بود در سال 1402 ثبت ملی شد، وزیر میراث در 17 اردیبهشت ماه 1402 طی نامه ای به شماره 2535 خبر از ثبت ملک موسوم به شرکت چاپ رنگین داد و آدرس کوچه بخارا پلاک 3 درج شده است، ملکی که در سال 1395 کاملا تخریب شده بود و خبر تخریب آن نیز در همان سال در سفرنویس بازنشر عمومی شد.

آدرس درج شده در متن نامه و لوح ثبتی به شرح زیر است؛ شهر تهران، خیابان سعدی، کوچه بخارا، پلاک 3

واقعیت ماجرا و دلیل وزارت میراث، برای اهل فن کاملا مشهود و مشخص است، ساختمان شرکت سهامی چاپ رنگین (چاپخانه توفیق) در آدرس زیر قرار دارد: استان تهران، شهر تهران، خیابان جمهوری، خیابان صف (باغ سپهسالار سابق، خواجو اسبق)، ابتدای کوچه بخارا (مهندس الممالک سابق) شماره پلاک یک
این ساختمان در گذشته دور یک پلاک کامل بود و به دو بخش مجزا تفکیک و سند مجزا اخذ شد و ساختمان غربی با شماره پلاک 3 در سال 1395 تخریب شد.


بخش غربی با شماره پلاک یک باقی مانده بود و طبق نامه نگاری ها و مکاتبات فعالان میراث، پرونده ثبتی آن تهیه و در در جلسه شورای ملی ثبت آثار 19 اردیبهشت ماه 1401 ثبت ملی شد. اما زمانی که وزیر میراث نامه ابلاغ ثبت را امضاء کرد، آدرس بخش غربی که در سال 1395 کاملا تخریب شده بود، درج شده است. سفرنویس آماده درج پاسخ وزارت میراث در این خصوص است.
هفتهنامه توفیق در سالهای دهه ۱۳۴۰ دو عمارت در اختیار داشت یکی در خیابان جمهوری (استانبول) جنب پاساژ مصطفی پایان که جلسات تحریریه مجله توفیق سهشنبه هر هفته در آنجا برگزار می شد و دیگری چاپخانه رنگین در خیابان صف که محل استقرار هیأت تحریریه مجله بود.
هفته نامه توفیق با حدود نیم قرن فعالیت از سال 1302 تا سال 1350 ه خورشیدی در شب های جمعه منتشر می شد و شعارش این بود؛
همشهری شب جمعه دو کار یادت نره؛ دوم خریدن مجله توفیق
و امسال یکصدمین سال انتشار مجلیه توفیق است و وضعیت این ساختمان نامشخص …
همسفران