با توجه به کشف اسکلت ۷۰۰۰ ساله بحث های متعددی درباره نحوه نگهداری در محافل علمی باستان شناسی مطرح و این اجماع وجود داشت که این مکان باید تبدیل به اولین سایت موزه باستان شناسی شهری شود. در چند روز گذشته احمد محیط طباطبایی، خبر از انتقال اسکلت به موزه ایران باستان داده بود، اما پس از بررسی های پژوهشکده باستان شناسی در روز گذشته این موضوع منتفی شد. سید محمد بهشتی، رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی کشور ضمن تایید این خبر گفت؛ با توجه به نظریات کارشناسان اعزامی پژوهشکده باستان شناسی پژوهشگاه در روز گذشته، تصمیم بر آن شد که اسکلت ۷۰۰۰ ساله در سایت موزه باقی بماند.

وی افزود؛ پژوهشکده حفاظت پژوهشگاه میراث فرهنگی برای انتقال نیاز به این داشت که اطراف اسکلت باز تا امکان انتقال میسر گردد که در این راستا، پژوهشکده باستان شناسی جهت بررسی مجدد و پیدا کردن راه حل مناسب به منطقه اعزام شد. رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی کشور؛ با اشاره به راه حل حفظ اسکلت ۷۰۰۰ ساله بیان کرد؛ هئیت پژوهشکده باستان شناسی و حفاظت پژوهشگاه امروز راه حلی برای باقی ماندن اسکلت به دست آوردند و مقرر شد؛ به صورت موقت اسکلت در همان محل با پوشش مناسب پوشانده شود تا برای عملیات بعدی اقدام لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد؛ عملیات بعدی پژوهشگاه میراث فرهنگی، مذاکره با شهرداری تهران جهت ایجاد اولین سایت موزه باستان شناسی تهران است و انشالله اتفاق خوبی در شهر رخ می دهد. تمام تلاش ما تبدیل این مکان به سایت موزه است و این اولین تجربه در تهران است. یکی از باستان شناسان حاضر در این جلسه نیز در این باره گفت؛ طرح ما درباره اسکلت ۷۰۰۰ ساله تهران این بود که یک کار علمی، اجرایی و اجتماعی داشته باشیم، اسکلت باید تثبیت و استحکام بخشی شود، هر اثر هویت خود را از بستر می گیرد و جدا کردن اثر از بستر و تخریب لایه های فرهنگی مشابه تخریب خود اثر است.

علیزاده رئیس سازمان زیباسازی در این خصوص افزود؛ تمام تلاش ما در مجموعه سازمان زیباسازی شهر تهران تبدیل این مکان به اولین سایت موزه باستان شناسی شهر تهران است و امروز در قالب هیاتی با حضور شهردار منطقه ۱۲ از سایت موزه مولوی جهت اقدامات اجرایی برای تبدیل شدن این مکان به سایت موزه بازدید خواهیم داشت.
ته نویس) با کمک همه دوستان تمام تلاش خودم را برای حفظ این اسکلت خواهم کرد، می خواهم به عنوان یک تهرانی به شهر ۷۰۰۰ ساله ام افتخار کنم، تمام تلاشم را خواهم کرد
درود بر شما و خدا یار و یاورتون باشه
شهریار: سپاس از محبت صمیمانه شما
خبر رو در سایتهای مختلف خوندم و خوشحال شدم از نتیجه و هم از ابعاد خبری رفقا
شهریار: مگر رفقا چه نوشته بودند
درود بر جناب سفرنویس.
من هم به نوبه خودم از شنیدن این خبر خوشحالم و به پایتخت هفت هزار ساله کشورم افتخار میکنم.
شهریار: سلام و سپاس از همراهی و دلگرمی شما
۷۰۰۰سال پیش قد انقد کوتاه بوده؟!
شهریار، قد این بانو کوتاه نبوده!!!
سلام خسته نباشید
من امروز از طرف مدرسه به این موزه رفتیم و این بانو رو دیدیم واقعا عالی بود
خیلی ممنونم بابت اینهمه تلاش
شهریار؛ سلام بر شما، سپاس، این نتیجه یک کار تیمی بود